100530 söndag

Dagen har varit seg, jag har varit seg. Klev upp halv två idag men är ändå lika trött och seg. Ingenting har hänt, ingen kompis som har haft tid eller ork för mig. Jag visste att jag är tråkig men SÅ tråkig är jag väl inte??
Anyways I´ve got no inspiraton! vi får höras imorgon.
cya<3

100529 lördag

Nu har alla gått hem och jag är super lycklig! Har fått super fina presenter och mycket pengar! Det gillas!! : D
Älsklingen har äntligen blivit frisk så han kom och hälsade på nu ikväll. Vi hade en massa mys med film och vänner: )
Fick precis vad jag önskade av mina pojkar^^ Ska mosa dom med kramar på måndag då jag träffar alla. Det var bara älsklingen, rasse och Amanda som kom ikväll. Vi kollade på Brüno, eller ja men försökte ju titta nån gång i alla fall... ;)
Kan ni gissa vad jag fick?? Den är lila och den "snurrar".....
cya<3

oops...

Glömde en sak!! GRATTIS MORMOR I EFTERSKOTT!!
Du fyllde ju år igår......minne alltså, skulle behöva ett usb till min hjärna ibland...
cya<3

100528 fredagkväll

Nu har Amanda gått hem , men hon kommer igen imorgon : )
Vi kollade på "Another Gay Movie" på voddler och asgarvade, grät, fnissade och "aaaw"ade lite (a) Gillar den filmen starkt! Kom just på att jag inte har ätit någon middag än så jag ska nig äta lite nu. Måste upp tidigt imorgon, det är lördag jag vet men jag måste, för jag ska hinna städa innan gästerna kommer. Ska fira min 15års dag imorgon, sådär tre dagar senare men what the fuck, vem bryr sig liksom?? Mina kompisar och min "fästman", som personalen på Sense kallar honom, kommer på kvällen också. Kommer bli en massa mys!!
Testade parfymen som jag fick som tack av Sense idag, den luktade fantastiskt gott!! DKNY BE DELICIOUS heter den, det är den rosa : ). Men jag kommer nog använda min ESCADA IBIZA HIPPIE i sommar, den luktar så härligt sommarfräscht!!
Rensade mitt smink idag, fick till en hel fullstor necessär med gammalt smink som jag kastade. Men jag fyllde ändå två stora och två små necessärer med fräscht smink. : ) Nästa offer för utrensning är.......garderoberna!!
Aja nu ska jag gå och äta innan mamma börjar tro att det åskar inomhus!!
cya<3

100528 fredag

Sitter här med Amanda och käkar godis och snackar skit : )
Fick sluta tidigare på Sense idag och jag fick även fler presenter. Fick bland annant en parfym från DKNY =D<3
Amanda viskar choklad och dyker ner i godispåsen....nom nom nom^^<3
Tror vi ska baka lite fika till imorgon nu. : )
cya<3

100527 torsdagkväll

Har kollat på Vampire Diaries nu =) <måste bara erkänna att jag har haft lite abstinens efter det programet då hockeyn tog över hela tv-världen. Riktigt avskydde hockey där ett tag. Bedövningen har börjat lämna min käft så nu har jag ont istället (y) Bara för att lugna mitt vampyr-sug så ska jag kolla på min gamla favorit anime serie Vampire Knight.
Goodnight suckers!<3

100527 torsdag

Kom hem för en stund sedan, har ju jobbat till fyra idag igen och sen var det bara att rusa till tandläkaren för att slipa till mitt bett. Fick ju ingen tandställning så jag och min tandläkare kom överens om att vi skulle slipa ner utsidan av mina tänder nån millimeter istället. Så nu sitter jag som en annan gammal tant på ett hem och dreglar, längtar tills bedövningen släpper! Men nu ska jag äta lite innan Vampire Diaries börjar, är väl säsongs avslutning!?
cya<3

100526 onsdag

Har varit på prao idag. Började halv nio och slutade fyra som vanligt. Fyller ju även femton år idag! Så jag fick lite presenter av personalen på Sense ( där jag praoar denna vecka ). Fick 2 necessärer, en liten och en stor, en puderborste från MaxFactor, en mascara, arton små ögonskuggor och ett armband. =) Älsklingen skulle egentligen vara med och fira mig lite idag men han har fått magsjuka, stackarn.<3 Har inte så mycket mer att säga så nu ska jag kolla på en film och proppa i mig en massa popcorn!! =D
cya!<3

RSS 2.0